SurAnt

De vrijwilligers van SurAnt helpen (ex)gedetineerden en hun familie
van totaal € 500 (10%)

Gedetineerden en hun familie kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. De ene keer doen we dat door een maatje voor iemand te vinden. Een andere keer door praktisch te helpen bij terugkeer in de samenleving. En soms door familie te ondersteunen terwijl iemand vastzit.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Doneer en ontvang een kaartje voor de voorstelling van Gestolen Tijd!

07-06-2019 | 16:11 Iedere donatie levert een kaartje op voor de voorstelling van Gestolen Tijd in september. In deze voorstelling vertellen drie ex-gedetineerden hun verhaal.  Normaal gesproken geven we deze voorstellingen op scholen en in jeugdgevangenissen om jongeren te laten zien waar verkeerde keuzes toe kunnen leiden.  
Lees meer