Super COOL!

van totaal € 1.000 (8%)

Super COOL! is een sport project voor mensen met een (licht)verstandelijke beperking. We sporten elke donderdagavond samen met vrijwillige sportmaatjes. Elke 4 a 5 weken bieden we een andere sport aan, zo train je al je spieren en wordt het nooit saai. 

De sport zelf wordt aangeboden door ervaren trainers van de sportvereniging maar de super COOL maatjes verhuizen mee naar de volgende sport. Daardoor zie je steeds dezelfde gezichten. 

Iedereen mag en kan mee doen. We kijken niet naar je beperking maar juist naar wat je wel kan. En we proberen je uit te dagen elke week weer beter te worden. 

Het is altijd super gezellig omdat we behalve samen sporten ook vaak andere dingen doen, zoals samen bowlen of een speciale avond waarop de deelnemers koken voor de vrijwilligers om hen te bedanken voor hun inzet. Ook doen we mee aan wedstrijden en evenementen. 

Van het geld dat we met deze actie ophalen kunnen we een gezellige BBQ voor alle deelnemers en trouwe vrijwilligers betalen. Deze organiseren we in september nadat we hebben mee gedaan met de No Limit Challenge.